contact zoeken wedstrijden

Senioren Vrije formatie

7 juni 2009 11:00
Minnertsga
Categorie Heren 2e klasse
Soort Vrije formatie
Vereniging KV MINNERTSGA
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Gerard Sinnema, Geert Andringa en Chris Wassenaar zijn in Minnertsga winnaar geworden van de senioren vrije formatie wedstrijd. De premie was voor Jouke Bosje (ingevallen voor Geert Dijkstra), Niels vd Wal en Sip Jaap Bos.

Onder prima weersomstandigheden werd zondag 7 juni de 3e Cees Bonnemapartij verkaatst met op de lijst 23 parturen. De halve finale tussen de nummers 4 (Robert Rinia, Siebe Greidanus en Aloys Freitag) en 13 (Gerard Sinnema, Geert Andringa en Chris Wassenaar) was een echte thriller.
Partuur Sinnema keek tegen een achterstand aan van 5 – 3, Rinia cq was prima op dreef en vocht als een leeuw om de winst binnen te halen. Chris Wassenaar, gesteund door een puik opslaande Sinnema en een atletische Geert Andringa, zette de turbo aan om met zijn verwoestende opslag alsnog de winst binnen te halen. Op 5 – 5 en 6 -6 besliste Chris de partij met een zitbal.
De finale ging tussen het partuur van Jouke Bosje (ingevallen voor Geert Dijkstra), Niels vd Wal en Sip Jaap Bos. Wederom een spannende partij waarbij partuur Bosje een 4 – 3 voorsprong nam door prima opslagwerk van Jouke Bosje. Wederom zetten Chris en zijn maten met succes de achtervolging in, wat resulteerde in een 5 – 4 6 -2 overwinning door een zitbal van Chris.
Chris Wassenaar werd unaniem tot koning van de Cees Bonnemapartij uitgeroepen en nam de wisselprijs, een hakmes aangeboden door de familie Bonnema, in ontvangst.
Uitslag:
1e :
Gerard Sinnema Minnertsga
Geert Andringa Minnertsga
Chris Wassenaar Minnertsga
2e :
Jouke Bosje Wjelsryp Niels van der Wal Weidum Sip Jaap Bos Anjum
3e :
Robert Rinia Arum
Siebe Greidanus Wjelsryp
Aloys Freitag Makkum

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers