contact zoeken wedstrijden

Jongens Afdeling

25 augustus 2007 10:00
Wier
Categorie Jongens KNKB
Soort Afdeling
Vereniging WIER
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Wjelsrijp is winnaar geworden van de 61e de Jong partij. De wedstijd die altijd traditioneel op de eerste zondag van juli wordt gekaatst, werd afgelast door het slechte weer. Gelukkig kregen V.v.V Wier de mogelijkheid de wedstrijd vandaag te kaatsen.
foto: Ytzen Wassenaar.


Wjelsrijp wint 61e de Jongpartij

Er hadden zich maar 13 partuur opgegeven, dit zijn we wel anders gewend. Er werd leuk en spannend gekaatst. Zo ging Tzummarum er in de eerste omloop af tegen Sint Annaparochie met 5-5 en 6-4. In de eerste halve finale stond het partuur van Franeker tegen Wjelsrijp. Deze wedstrijd werd gewonnen door Wjelrijp met 5-3 en 6-6. De andere halve finale ging tussen het partuur van Dronrijp en Wommels. Wommels won de partij op 5-4 en 4-6. De finale ging tussen Wjelsrijp en Wommels. Het werd een vrij eenzijdige finale. Wjelsrijp liep zomaar door goed kaatsen door naar de vijf eersten. Wommels probeerde nog terug te komen, dit lukte ook nog tot een spel, maar daarna was het snel afgelopen. Wjelsrijp pakte zomaar het laatste eerst, en maakte de partij uit op 5-2 en 6-0.

De uitlslag

3e prijs Franeker met Patrick Scheepsma, Cor Boonstra en Chris Outhuyse
3e prijs Dronrijp met Niels Wierstra, Rutger Diertens en Sjoerd v/d Meer
2e prijs Wommels met Cees de Boer, Johannes Hazenberg en Jort Strikwerda
1e prijs Wjelsrijp met Jelmer Hofstee, Elmar Pieterse en Jouke Bosje


Voor de scheidsrechter, de heer J Bruinsma, was het de een na laatste wedstrijd die hij leidde. Voor alle keren dat Jan bij ons scheidrechter was en wij altijd een beroep op hem kunnen doen als keurmeester als wij in Wier een wedstrijd hebben, heeft hij uit handen van de voorzitter een mooi afscheidskado ontvangen.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers