contact zoeken wedstrijden

Senioren Door elkaar loten

21 juli 2007 10:00
Driezum
Categorie Heren 2e klasse
Soort Door elkaar loten
Vereniging KF LYTS BEGJIN
Wedstrijdsecretaris S. Boersma
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Vandaag werd in Driesum de Senioren Door Elkaar Loten kaatspartij gehouden. Vanwege de afmelding van een kaatser, prijkten er in totaal tien parturen op de lijst.

In de 1e omloop waren de parturen nog enigzins aan elkaar gewaagd. De verliezende parturen kregen minimaal drie eersten. Op de twee lijst was het partuur van Sip Jaap Bos c.s. duidelijk een maatje te groot voor Hendrik Jan van der Velde c.s. (5-1 6-0). Het partuur van Sjoerd Teake Kooistra plaatsten zich door een eenvoudige overwinning op Steven van Gorssel c.s. (5-1 6-4) als eersten voor de finale. Op de derde lijst moesten Sip Jaap Bos c.s het opnemen tegen het trio Arjen Radix c.s.. Dit werd uiteindelijk een eenvoudige overwinning (5-2 6-4) voor eerstgenoemden.

De Finale:
In het begin was er nog sprake van een gelijkopgaande strijd, maar het partuur van Sjoerd Taeke c.s. wisten na de stand van 2 - 2 nog een tandje bij te schakelen. De tegenstanders probeerden nog door wat omzettingen de partij te kantelen, maar dit mocht niet meer baten. Door uiteindelijk een buitenslag ging de overwinning naar Sjoerd Taeke Kooistra, Jan Jelle Jongsma en Franke Ferwerda.

2e prijs: Sip Jaap Bos, Jan Eeltje van der Meij en Marinus Olof Grond
3e prijs: Arjen Radix, Hielke Miedema en Frederik van der Meij

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers