contact zoeken wedstrijden

Spelregels d.e.l. shirts

  • 1. Afmeting van de bedrukking van de sponsor van de kaatsvereniging: maximaal 30 cm breedte, de hoogte is afhankelijk van de naam/logo van de verenigings-sponsor en wordt in verhouding aangepast.
  • 2. Plaats van de bedrukking van de sponsor van de kaatsvereniging: aan de voorkant van het shirt, onder de naam en logo van de sponsor van de KNKB (taille-hoogte).
  • 3. Er is mogelijkheid een korte zwarte broek aan te schaffen, passend bij het d.e.l. shirt. Op de rechterpijp van de korte zwarte broek staat op de voorkant: het logo van de KNKB. De voorkant van de linkerpijp is gereserveerd voor de verenigingssponsor.
  • 4. Bij vrije formatie wedstrijden voor niet geselecteerde spelers geldt het volgende (de geselecteerde spelers hebben dikwijls al een gesponsord shirt):

- De huidige afspraak is: 1 partuur mag een ander shirt dan een wit shirt dragen, mits alle 3 spelers identieke shirts dragen en er geen sponsoruitingen op staan.
- Verder wordt toegestaan:
1 partuur mag dezelfde d.e.l. shirts (met sponsoruitingen) dragen. Spelers/speelsters moeten er onderling voor zorgen dat alle 3 kaatsers/kaatsters hetzelfde d.e.l. shirt dragen.

  • 5. De sponsor van de KNKB is FB Oranjewoud. Bij mogelijke conflicterende belangen van de verenigingssponsor en KNKB Sponsor verzoek ik u om contact met mij op te nemen om dit te overleggen. Het betreft dan bedrijven/instellingen die zich ook in de markt bevinden of gaan bevinden.
  • 6. Dit zijn de belangrijkste bestaande afspraken over kledingvoorschriften (gehele document kledingvoorschriften staat in het KNKB-kaatsreglement Bijlage G en Hoofdstuk IV, artikel 1, lid 3 & 4):

a. geen gebruik van fluorescerende kleuren;
b. geen tabaks- en/of alcoholreclame;
c. geen uitingen die op enigerlei wijze de voorkeur voor een politieke en/of godsdienstige gezindheid aangeven;
d. geen uitingen die in strijd zijn met de openbare orde of goede zeden;
e. geen uitingen die niet in overeenstemming zijn met de eisen van goede smaak en fatsoen;
f. geen uitingen die in verband kunnen worden gebracht met de seksindustrie.

Verder willen wij u wijzen op de kledingvoorschriften Heren en Dames Hoofdklasse en 1e Klas, deze zijn vermeld in Bijlage H van het KNKB-kaatsreglement.

  • 7. De bijdrage aan het kledingfonds en afspraken die hier uit voortvloeien worden rechtstreeks tussen de betreffende verenging en Muta Sport gesloten.


Koninklijke Nederlandse Kaats Bond

Franeker, 1 mei 2016

Hoofdsponsor

Businesspartner

Suppliers