contact zoeken wedstrijden

Alida Breeuwsma-Breimer kandidaat HB-lid KNKB.

Alida Breeuwsma-Breimer uit Folsgare is kandidaat HB lid van de KNKB. Naast Douwe Ploeg (Marketing en Communicatie) is ook de 46-jarige Alida Breeuwsma kandidaat HB-lid van de KNKB geworden.

Hiermee bestaat straks, na de in het najaar te houden Algemene Ledenvergadering, het Hoofdbestuur weer uit vijf personen.

Breeuwsma is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze werkt bij Achmea als business controller. Twintig jaar geleden is zij in aanraking gekomen met de kaatssport. Na jaren zelf recreatief te hebben gekaatst, kaatsen nu de kinderen in de provincie op de velden.
Zij wordt verantwoordelijk voor de portefeuille “ Federaties en Verenigingen”. Door het aanvaarden van de functie in het HB, zal zij haar functie als penningmeesteres van Kaatsvereniging ‘Yn 'e Lyte’ te Folsgare neerleggen. “Verenigingszaken zijn mij door mijn vader met de paplepel ingegoten”, aldus Breeuwsma: “Vanaf mijn 20ste heb ik in diverse besturen en commissies zitting gehad.”
De portefeuille spreekt Breeuwsma erg aan en ze is heel enthousiast om, na de benoeming op de Algemene Ledenvergadering, van start te gaan.

KNKB Media TV in gesprek met Alida.

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers