contact zoeken wedstrijden

Zaterdag Finales Friesland bank Cup 2013

Kaatsvereniging VvV Sjirk de Wal is de initiator geweest van de bekercompetitie bij het kaatsen en organiseert zaterdag 31 augustus voor de 2e keer de finale van de Friesland Bank Cup.

De bekercompetitie kenmerkt zicht door een knock-out systeem waarbij de 4 parturen, die alle voorgaande rondes hebben gewonnen, zullen strijden om de felbegeerde verenigingsprijzen op deze finaledag.


Bij de heren hebben de parturen van Makkum, Minnertsga, St.- Jacobiparochie en Bitgum zich weten te plaatsen voor de finaledag. Bij de dames zullen de parturen van Franeker 1, Franeker 2, Ee en Berlikum strijden om de hoogste eer. Alle PC-winnaars van 2013, zowel bij de dames als bij de heren, zullen dus ook in actie komen tijdens de finaledag van de Friesland Bank Cup!


De finaleparturen bij de dames en heren worden vertegenwoordigd door vele toppers waardoor er een waar kaatsspektakel kan gaan plaats vinden in de mooie kaatsarena in Dronryp. De totale prijzenpot bedraagt maar liefst € 7.000,00 waarbij de prijzen bij de dames even hoog zijn als bij de heren.


De finaledag begint om 13.00 uur met de halve finales bij de dames, waarna de halve finales bij de heren zullen volgen. Na de halve finales zal eerst de finale bij de dames gespeeld worden en daarna de finale bij de heren. Tussendoor zullen de prijzen uitgereikt worden aan de klassementswinnaars van de jeugdcategorieën van de KNKB.


VvV Sjirk de Wal is er helemaal klaar voor en hoopt op een grote publieke belangstelling. De entree is gratis en na afloop kunnen de toeschouwers nog genieten van livemuziek in de feesttent op het kaatsveld.

Loting van de halve finales:

Dames:
Franeker 1 - Ee
Franeker 2 - Berltsum

Heren
St.-Jacobiparochie - Minnertsga
Makkum 2 - Bitgum

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers