contact zoeken wedstrijden

Chris Wassenaar en collega's in actie voor KWF

Chris Wassenaar en zijn collegas gaan 23 mei de Alp d Huez beklimmen voor het goede doel KWF. Het idee kwam van directeur Visser van Rinsma Berlikum. 

We streven naar wederom veel geld in 2013. De actie Alpe d'HuZes is erop gericht om geld in te zamelen. Dit kan door te fietsen, door te lopen, door de onmacht van de kankerpatiënt om te zetten in kracht. Iedere deelnemer heeft op zijn bagagedrager vele mensen zitten waarvoor hij/zij in actie is.

Twee weken geleden overleed Chris zijn collega Remco Brouwer en oud Freule kaatser aan deze vreselijke ziekte. 

De actie Alpe d'HuZes is erop gericht om geld in te zamelen. Dit kan door te fietsen, door te lopen, door de onmacht van de kankerpatiënt om te zetten in kracht. Iedere deelnemer heeft op zijn bagagedrager vele mensen zitten waarvoor hij/zij in actie is.
 
Afgelopen jaar is met ruim 8.000 mensen die met deze enorme omzetting van onmacht naar kracht, maar liefst 32,2 miljoen euro bij elkaar hebben gefietst en gelopen.
Voor komend jaar willen we weer zo'n mooi eindbedrag halen. De kankerpatiënt vraagt om committent van de wetenschapper, onderzoeker, arts om te zorgen dat kanker onder controle komt. En wij vragen om committent van honderden mensen/vrijwilligers in onze organisatie van hoog tot laag om volstrekt belangeloos en op eigen kosten een mega-evenement te organiseren. En ja dan vragen wij ook committent aan onze deelnemers en sponsoren om te zorgen dat het geld er komt.

Mensen die geld willen doneren kan via www.rinsma.nl

Werkgever:
Rinsma Scania dealer is al jaren een begrip in Friesland. Onze no-nonsense instelling spreekt veel ondernemers aan en zorgt voor een goede samenwerking. Door flexibiliteit en een volledig service pakket staan wij dag en nacht paraat voor onze klanten. Sinds 1957 is Rinsma dealer van Scania trucks in het noordelijk en oostelijk van Friesland. Het bedrijf is ontstaan vanuit melktransport

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers