contact zoeken wedstrijden

Univé Dichtbij nieuwe hoofdsponsor kaatsteam Puur Passie

Met het binnenhalen van Univé Dichtbij als hoofdsponsor heeft kaatsteam Puur Passie een nieuwe hoofdsponsor binnengehaald voor het komende kaatsseizoen

Vrijdagmiddag 25 januari jl. werd op het hoofdkantoor in Heerenveen een contract getekend wat Univé Dichtbij minimaal één jaar aan het hoofdklasse heren team zal verbinden.
Univé Dichtbij was ook in 2012 als subsponsor verbonden aan team Puur Passie. De professionele aanpak en gedegen organisatie van het team gaven de directie van Univé Dichtbij aanleiding om ditmaal voor het hoofdsponsorschap te gaan.
Het business to business concept wat Puur Passie hanteert voor haar relaties begint duidelijk zijn vruchten af te werpen. Door het organiseren van diverse bijeenkomsten voor relaties en sponsoren worden veel bedrijven met elkaar in contact gebracht met vaak vruchtbare samenwerkingsverbanden als gevolg.

In het bijzijn van de heren hoofdklassers Gert-Anne van der Bos, Taeke Triemstra en Daniël Iseger en de bestuursleden Joop Dijkstra en Jan Douwe Gerbranda werd het contract ondertekend door Ruud Linders, marketingmanager Univé Dichtbij, en Douwe Wierstra, voorzitter van stichting Puur Passie.

Beide partijen spraken het vertrouwen uit in een langdurige constructieve samenwerking.
De uit Wommels afkomstige regiomanager Friesland van Univé Dichtbij, Tjitze Bouma, fungeerde in Heerenveen als gastheer.
Voorzitter Douwe Wierstra is trots dat hij een nieuwe sponsor heeft.

KNKB Media in gesprek met de voorzitter

DSCN0253

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers