contact zoeken wedstrijden

Bedrijvenkaatsen 2012

Vrijdag 16 november was het zover! Bedrijvenkaatsen in de Sporthal de Trije te Franeker. Er stonden maar liefst veertien partuur op de wedstrijdlijst voor een gezellige middag kaatsen.

Henk Haar gaf vooraf uitleg van de spelregels voor onze nieuwe sponsor en voor de mensen van het NOC*NSF. Door te kaatsen met de zachte bal, werd het spel toegankelijker. Ook voor de mensen die nog nooit gekaatst hebben.
De partijen waren spannend en het niveau lag hoog!

In de verliezersronde werden A-Hak samen met NOC*NSF derde, Groothandel Bergsma was net een maatje te groot en werden 2e in de verliezersronden. De winnaars in de verliezersronde zijn Seerden Sport. De mannen Ludwig Seerden, Pieter van Althuis en Patrick Scheepstra hebben goed hun best gedaan. Tot de laatste slag bleef het spannend.

Accon-AVM hebben de derde plaats in de winnaars ronde binnen gesleept, AB Vakwerk – The old AB- Boys zijn keurig geëindigd op een tweede plaats en voor het tweede jaar is Omnilease de best Kaatssponsor van KNKB. Dit jaar werd de eerste prijs in de wacht gesleept door de heren en dame Cor Zittema, Jochum Bouma en Geartsje Haijtema !

Het was een gezellige middag en volgend jaar wordt er weer met de zachte bal gekaatst! l toegankelijker. Ook voor de mensen die nog nooit gekaatst hebben.

bedrijvenkaatsten 011 (400x248)bedrijvenkaatsten 010 (400x336)bedrijvenkaatsten 032 (400x240)

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers