contact zoeken wedstrijden

WK muurkaatsers terug op Nederlandse bodem.

De WK muurkaatsers zijn weer terug in Nederland. Dirjan Bouma en Jehannes Gietema gaven goed partij in de kwart finale tegen het Ierse duo Lydon en Conneely maar verloren uiteneindelijk toch in 3 sets.

 Naar behoren gepresteerd dus! Evert Pieter en Marten moeten hun partij helaas opgeven. Marten viel in de 1e set geblesseerd uit.

Harmke Siegersma kon zonder te spelen door naar de halve finale in de klasse tot 23 jaar. Daar werd ze weggeserveerd door de Amerikaanse Danielle Daskalakis. Ook Hermine Sytema kwam na een 'no show' in de halve finale waarin ze het onderspit moest delven. Harmke Siegersma had nog een ijzer in het vuur: samen met haar Amerikaanse partner Shena Brown was ze doorgedrongen tot de halve finale in de Dames Doubles B. Chin & Belfort, de Amerikaanse tegenstanders, blokkeerden daar in 2 sets de toegang tot de finale. Miranda Scheffer en Marike Beckers waren ook doorgedrongen tot de laatste acht in het dames B-toernooi. Ze verloren daar in straight games van Veronica Figueroa en haar partner Yolanda Monroe (beide NY).
Geke de Boer won in de klasse dames tot 19 haar kwartfinale partij tegen Aofie McCarthy. In de halve finale wacht de Ierse Catriona Casey. Die staat als eerste geplaatst, en niet zonder reden.
In de masters-dubbel viel het doek voor Theunis Piersma en Pieter Tienstra. Ze waren kansloos tegen de oude Ierse kampioenen Kerr & Sheridan: 15-1 en 15-2.

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers