contact zoeken wedstrijden

Sportstroom nieuwe sponsor van de KNKB in 2013

SportStroom is het grootste inkoop collectief van energie in de Nederlandse sportmarkt, met ruim 2.000 aangesloten verenigingen. SportStroom werd in 2003 opgericht door drie sportbestuurders uit Drachten. Ondanks dat SportStroom landelijk actief is in meer dan 25 verschillende sporten, zijn de Friese wortels nooit verlaten. Daarom is het sponsorschap van de KNKB voor SportStroom een logische keuze.

SportStroom kent drie kernactiviteiten:
1. Voordeel voor de deelnemers realiseren door collectieve inkoop van duurzame energie
2. De deelnemers ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen
3. De deelnemers ondersteunen bij het zelf opwekken van energie middels – investeringsvrije – zonnestroomcentrales (zonnepanelen)
Naast het leveren van energie aan sportaccommodaties biedt SportStroom ook een sponsorplan waarmee sponsoren van verenigingen kunnen deelnemen aan de collectieve energie inkoop. De praktijk leert dat de besparing die dit oplevert, vaak groter is dan de sponsorbijdrage aan de vereniging. Inmiddels kopen ruim 700 bedrijven via SportStroom stroom en gas in.
Bent u ook benieuwd naar de mogelijke besparing op energiekosten voor uw kaatsvereniging? Kijk dan op de website van SportStroom en vraag een vrijblijvende besparingsberekening aan.
De volgende inkoopronde van SportStroom staat gepland op 14 november a.s. Dit betekent dat u tot uiterlijk 7 november een besparingsberekening kunt aanvragen. Vervolgens ontvangt u rond 15 november de besparingsberekening.
Pas als het voordeel u aanspreekt, meldt u zich aan voor deelname aan het collectief.Deelname is ten allen tijde gratis: SportStroom wordt betaald vanuit de energiebedrijven. Dus baat het niet, dan schaadt het niet!
Als KNKB hebben wij bedongen dat elke kaatsvereniging die zich daadwerkelijk bij SportStroom aansluit, een eenmalige bonus van € 50,= krijgt gestort in de verenigingskas.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers