contact zoeken wedstrijden

Wis In 10, oktober 2012

In het oktobernummer uiteraard aandacht voor het WK kaatsen, dat zo goed verliep voor Nederland. Maar ook de Friesland Bank Cupfinale kon nog net mee. Verder een keur aan interviews en natuurlijk, zoals altijd in het oktobernummer de klassementen.



* Een gesprek tussen en met de PC-koning en PC-koningin, Thomas van Zuiden en Aukje van Kuiken. Een aanrader.
* Michel van der Veen vertolkt de gevoelens van een getalenteerde kaatser die dreigt buiten de grote parturen te vallen.
* Het WK kaatsen was meer dan een wedstrijd, het leerde de liefhebbers hoe er in het buitenland met dezelfde passie gekaatst wordt. Het publiek leerde de verschillende spelsoorten waarderen. Ook een interview met Kees van der Schoot over het volgende WK individueel in Dublin.
* It Partoer bestaat deze maand uit het gelegenheidspartuur Cornelis Terpstra, Chris en Jacob Wassenaar. Hun drive om zo nu en dan en soms met grote regelmaat door te kaatsen en hun gevoel over de gemiste wildcard op de PC.
* De Friesland Bank Cup-finale liet zien dat er potentie in deze aanpak zit. St. Jacobiparochie en Berlikum wonnen. Spektakel gemixt met show en een klassementprijsuitreiking voor de jeugd.
* Retourke Moarre Ljussens oer Trouwjurken en droege woarst.
* De scheidsrechtersregel komt van Astrid Kooistra. Zij vertelt over een situatie die bijna nooit voorkomt en waarvoor geen regelgeving is.
* En natuurlijk van de KNKB een grote uitnodiging in de middenpagina voor het Kaatsgala op 13 oktober.
* En nog veel meer!

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers