contact zoeken wedstrijden

Muurkaatsen: uitslagen van 29 november 2009

De categorieën onder 13 en 16 jaar hadden zondag hun laatste ronde van de afdelingscompetitie. Na deze speelronde werden de prijzen uitgedeeld, dus was het een spannende wedstrijd.

Uitslagen van de afdelingscompetitie jeugd en wedstrijdcompetitie senioren. De uitslag bij de categorie onder 13 is als volgt 1e prijs met 15 punten Wier met Akkelyna de Haan en Everdyna de Haan 2e prijs met 12 punten Wjelsryp met Stef de Warle en Rick de Warle 3e prijs met 7 punten Engelum met Wybren Sjoerd Postma en Willem van de Beek 3e prijs met 7 punten Sexbierum met Hendrieke van der Schoot en Mark Jan Ykema 3e prijs met 7 punten Wommels met Pieter Sytsma en Sjanet Wijnia

De uitslag bij de categorie onder 16 is als volgt 1e prijs met 15 punten Franeker met Allard Nicolai en Christiaan de Haan 2e prijs met 8 punten Minnertsga met Marten Pieter Bergsma en Sieb Driesen 2e prijs met 8 punten Sexbierum met Pieter van der Schoot en Kees van der Schoot In de categorie onder en boven 19 werd een competitie ronde gespeeld. Hier is het heel spannend in het klassement aan kop met 33 punten Tjisse Steenstra. Klik hier voor alle schema’s en uitslagen van zondag.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers