contact zoeken wedstrijden

Zondag 9 oktober in sporthal de Trije

In het kader van het 125-jarige jubileum van de KNKB wordt er op zondag 9 oktober een Wallball toernooi georganiseerd. Het betreft hier een vrije formatie wedstrijd voor de recreatieve of startende spelers, dus je kunt je als duo opgegeven. Opgeven kan via deze link en er wordt gekaatst in 3 categorieën; de Senioren Heren-, Senioren Dames- en de Mixcategorie. 
 

DSC_8977

Er is de laatste jaren een explosieve groei geweest in het aantal Wallball muren. Muren die door jong en oud ook volop gebruikt worden. Dat deze groeiende populariteit voor het Wallball zich niet altijd vertaalt naar een hogere deelname bij de wedstrijden is opvallend. Een vaak gehoorde opmerking is dan vaak: “Ik weet niet of ik het wedstrijdniveau wel aan kan”. 
Om deze groep eens te laten wennen aan het niveau van gelijkgestemden uit andere verenigingen en regio’s is er een laagdrempelig toernooi georganiseerd voor deze categorie. Dus vertrouwd met je eigen maat andere spelers leren kennen, ervaring opdoen, informatie delen en vooral veel plezier maken met zijn allen. Dat is waar het dit toernooi om gaat. 

Direct na afloop is de prijsuitreiking en mogelijkheid tot een gezellig afsluiter.
 
Locatie: Sporthal de Trije te Franeker
Aanvang: 13:00 uur (tot ± 18.00 uur)
 

Jubileumtoernooi KNKB 2022 poster

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers