contact zoeken wedstrijden

Trio Nynke Sijbrandij wint ook in Tzummarum.

Foto: Lieuwe Bosch

Vanmiddag in Tzummarum stond er weer geen maat op het ongenaakbare trio Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra en Marrit Zeinstra. In de finale werd de formatie van Tineke Dijkstra, Louise Krol en Harmke Siegersma met duidelijke cijfers verslagen 5-1 6-2. 

In de eerste omloop werd rivaal Ilse Tuinenga, Margriet Bakker en Sjanet Wijnia door het trio Sijbrandij met 5-3 6-2 verslagen. Voor Margriet Bakker was het vooreerst de laatste vrije formatie wedstrijd bij de dames hoofdklasse. Bakker stopt aan het eind van het seizoen. In de halve finale waren Anna-Brecht Bruinsma, Anne Monfils en Jennie Terpstra een maatje te klein voor de PC-winnaars. 

De formatie van Tineke Dijkstra won in de 1e omloop van Annet de Haan, Lotte Delgrosso en Annelien Broersma. In de halve finale werd hete trio Sietske Okkema, Jeska Terpstra en Martzen Deinum verslagen. 

Anna-Brecht Bruinsma, Anne Monfils en Jennie Terpstra won de strijd om de derde prijs van Okkema cs. Tineke Dijkstra en Harmke Siegersma namen afscheid van de vrije formatie met de tweede prijs. 

Uitslag Tzummarum
1) Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra, Marrit Zeinstra
2) Tineke Dijkstra, Louise Krol en Harmke Siegersma
3) Anna-Brecht Bruinsma, Anne Monfils en Jennie Terpstra. 

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers