contact zoeken wedstrijden

Extra juniorenwedstrijden

Beste kaatser!

Na de Junioren-PC van vorig jaar pakken we dit jaar de draad weer op met de FGD-Juniorencompetitie. De opzet van de competitie is vergelijkbaar met die van 2019. 

Mede door de korte voorbereidingstijd was het lastig om de juniorenwedstrijden binnen de huidige wedstrijdagenda in te passen. Toch staan er voor de maand juli nog 3 juniorenwedstrijden op het programma, met dank aan:
- KV Bolsward (14-7)
- LKC Sonnenborgh (16-7)
- KF Wommels (23-7)

De 24 kaatsers met de meeste punten worden uitgenodigd voor de finale van deze competitie, welke op vrijdag 30 juli zal plaatsvinden op het heilige gras van ’t Sjûkelân. Ook dit jaar wordt er gestreden om de autoleasecontracten welke worden aangeboden door FGD Lease. Daarnaat is er een fraaie koningsprijs, een zilveren bal, beschikbaar gesteld door juwelier Kramer in Franeker. De prijzen tijdens de reguliere partijen worden aangeboden door het PC-Selskip.

Aan de juniorencompetitie kunnen naast de kaatsers uit de juniorencategorie ook laatstejaars jongenskaatsers deelnemen. Voorwaarde is wel, dat bij een te grote aanmelding, kaatsers uit de juniorencategorie voorrang hebben.

Komende woensdag 14 juli start de juniorencompetitie in Bolsward.
Opgave voor deze partij kan nog via deze link tot zaterdag 10 juli 19.00 uur via de site van de KNKB.

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers