contact zoeken wedstrijden

Magie van kaatsen door heel Friesland

300.000 door heel Friesland

De KNKB brengt in samenwerking met de NDC een bijlage uit die antwoord probeert te geven op de vraag wat de magie van het kaatsen is. Om er direct aan toe te voegen dat magie iets is dat ongrijpbaar tussen hemel en aarde zweeft. Het is emotie die de passie in beweging zet. En dat heeft als resultaat dat er ieder weekend tientallen wedstrijden worden georganiseerd en er honderden spelers actief zijn.

Supporters, ouders en begeleiders reizen een deel van de provincie door om hun helden aan te moedigen. Bij de grote wedstrijden staan er duizenden mensen rond de velden. Maar waarom, wat beweegt deze mensen, wat is de magie van deze bijzondere, oude en spectaculaire sport?

Deze week wordt de bijlage ‘De magie van het kaatsen’ door heel Friesland verspreid in een oplage van 300.000 als bijlage van de door NDC uitgegeven weekbladen. Het redactieteam van de KNKB met Rynk Bosma, Uultsje Talsma, Bouke Poelsma en Janneke de Boer geven een kijkje in de wereld van het kaatsen. Een poging om in de buurt te komen van die ongrijpbare magie, gevangen in verhalen voor zowel kenner als leek in de wereld van het kaatsen. 

0001

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers