contact zoeken wedstrijden

Durk Gjaltema krijgt bondsinsigne KNKB

Foto: Henk Bootsma

Durk Gjaltema heeft het bondsinsigne van de KNKB ontvangen. Maar liefst twaalf jaar lang was Gjaltema verantwoordelijk voor het totale kledingbeheer van de KNKB. In de praktijk kwam dat voor een groot deel neer op het wassen van de sportkleding zodat de kaatsers en kaatssters van de KNKB elk weekend weer fris en fruitig de strijd konden aangaan. Deze en alle werkzaamheden die hier bij hoorden werden in al die jaren tot ieders tevredenheid uitgevoerd.

Met alle liefde had Durk Gjaltema dit nog wel jaren willen doen maar toenemende gezondheidsproblemen zorgden ervoor dat de ‘shirtsjewasker’ toch moest besluiten om te stoppen. Voor zowel de KNKB als voor Durk Gjaltema is dit het juiste besluit hoewel het van beide kanten met pijn in het hart was. De zo vrolijke en optimistische opmerking ‘Ik set troch want ik wol der oare jier wer bywêze’ bleek vorig jaar echter meer wens dan werkelijkheid.
 
Vanwege die jarenlange verdienste kreeg Durk Gjaltema om die reden het bondsinsigne van de KNKB en die werd door hem in dankbaarheid en met gepaste trots ontvangen.
 

Durk onderaan pagina misschien nog-1

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers