contact zoeken wedstrijden

Climax bijzonder kaatsjaar in zicht!

Foto: Henk Haar

Aanstaande zaterdag 19 september wordt de Freule partij gekaatst in Wommels. Het absolute hoogtepunt ter afsluiting van het kaatsseizoen in de jongenscategorie. 

Op zondag 20 september wordt het kaatsseizoen voor de heren hoofdklasse traditioneel afgesloten met de befaamde Oldehove partij bij kaatsvereniging ‘LKC Sonnenborgh’ te Leeuwarden. Oorspronkelijk zou deze wedstrijd in combinatie met de dames hoofdklasse worden georganiseerd.
Het was in de huidige omstandigheden niet mogelijk om de dames en heren tegelijk te ontvangen. LKC Sonnenborgh heeft daarop aangeboden de wedstrijd voor de dames naar zaterdag te verschuiven. Helaas waren te weinig kaatssters beschikbaar op die dag.

Kaatsvereniging ‘De Lege Geaen’ is bereid gevonden de wedstrijd van LKC over te nemen. De generale voor de dames PC (8 partuur) wordt hiermee in samenwerking met de KNKB op zondag 20 september in Goaiïngea gespeeld.
Voor de dames 1ste klas staat plaatsing voor de dames PC op het spel. De wedstrijd wordt in een soort van coproductie georganiseerd onder de vlag van Kaatsvereniging ‘Wês-wis’ te Raerd op het veld van Poppenwier en onder verantwoording van de KNKB.

Tot slot de uitsmijter van het seizoen bij kaatsvereniging ‘Nije Kriich’ te Weidum. Op zondag 27 september wordt het kaatsseizoen afgesloten met de dames PC.
Het kaatsseizoen krijgt hiermee toch nog een passende afsluiting in een jaar wat gedomineerd werd door het Covid-19 virus. Met elkaar hebben we ervoor gezorgd dat er ondanks de beperkende maatregelen deze jaargang volop is gekaatst, hulde!

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers