contact zoeken wedstrijden

Trio Tineke Dijkstra verrast met zege!

Foto: Henk Bootsma
Video: KNKB Media

Tineke Dijkstra, Marte Altenburg en Louise Krol boekten zondag toch wel verrassend de tweede overwinning van het seizoen. In de finale werd het trio Anna-Brecht Bruinsma, Anne Monfils en Harmke Siegersma met de duidelijke cijfers 5-1 en 6-0 verslagen. 

In de finale leek het alsof Bruinsma, Monfils en Siegersma de energie van de tweede omloop kwijt waren. Nu moet wel gezegd worden dat vooral Louise Krol in de juiste vorm verkeerde. Op 5-1 en 6-0 was het Anne Monfils die met een ietwat ongelukkige bal kwaad sloeg en zo de partij uitsloeg.

In de tweede omloop versloeg het trio Anna-Brecht Bruinsma verrassend de favoriete formatie van Ilse Tuinenga, Imke van der Leest en Margriet Bakker. De nekslag en beslissing van deze partij viel op 4-3 en  6-6 toen Tuinenga het perk miste. Onder aanvoering van diezelfde Ilse Tuinenga werd eerder de achterstand van 4-1 dus bijna weg gewerkt. 

In de eerste omloop had het partuur Tuinenga de formatie van Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra en Marrit Scheepstra met 5-3 en 6-6 aan de kant gezet. En dat mocht op grond van de resultaten van de laatste weken een verrassing heten.

Het partuur Tineke Dijkstra bereikte de finale door in de eerste omloop Serena Hovenga, Amarins de Groot en Aluca Bouma met 5-1 en 6-0 te verslaan. Ook Sietske Okkema, Jeska Terpstra en Martzen Deinum waren met de cijfers 5-1 en 6-0 een maatje te klein.

Ilse Tuinenga, Imke van der Leest en Margriet Bakker wonnen de kleine premie. 

Uitslag:
1) Tineke Dijkstra, Marte Altenburg en Louise Krol
2) Anna-Brecht Bruinsma, Anne Monfils en Harmke SIegersma
3) Ilse Tuinenga, Imke van der Leest en Margriet Bakker. 

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers