contact zoeken wedstrijden

Stand van zaken wedstrijdagenda 2020

Foto: Henk Bootsma

Afgelopen dagen hebben helaas drie verenigingen aangegeven dat zij hun geplande wedstrijd (toch) niet kunnen organiseren. Het betreft de heren hoofdklasse wedstrijden in september in Pingjum en Marsum, de dames hoofdklasse wedstrijd in september in Marsum en de jongenswedstrijd eind augustus in Damwâld.
 
Alle wedstrijden/wedstrijddagen zijn opgenomen in de wedstrijdagenda van de KNKB. Daar waar de locatie nog onbekend is staat er ‘N.t.b.’. Het is onze wens dat alle lege plaatsen opgevuld gaan worden. Een overzicht van de nog in te vullen wedstrijden is eveneens terug te vinden in de bijlage. Hierbij staat naast eerder genoemde wedstrijden ook nog de dames 1e klasse van 20 september i.v.m. de plaatsing en voorbereiding op de Frouljus PC.
 
Hierbij willen wij graag nog een beroep op verenigingen doen voor het invullen van deze laatste gaten in de wedstrijdagenda. 

Uit ervaring van organiserende verenigingen blijkt dat, ondanks de regelgeving, het heel goed mogelijk is om een wedstrijd te organiseren. 

In het onderstaande overzicht de wedstrijden die nu nog open staan.

BD093408-19AF-4259-8CA8-E91B068A0F3B

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers