contact zoeken wedstrijden

Update KNKB over kaatsen in Coronatijd

Afgelopen dinsdag heeft de overheid de nieuwste maatregelen aangekondigd om de Coronacrisis aan te pakken/ beheersbaar te houden. Tijdens deze persconferentie is o.a. versoepeling aangekondigd voor de jeugd op het gebied van sport. Daarnaast is aangekondigd dat evenementen met een vergunnings- en meldplicht zijn verboden tot 1 september.
 
Bovenstaande heeft natuurlijk invloed op de mogelijkheden om deze zomer te kunnen kaatsen. Het hoofdbestuur heeft hierover reeds overlegd en er is dagelijks contact met NOC*NSF.

Door NOC*NSF is in opdracht van de overheid een protocol opgesteld voor het verantwoord kunnen sporten. Dit protocol is zojuist goedgekeurd door het RIVM waarna NOC*NSF het document met ons heeft gedeeld. Een officieel statement van NOC*NSF is nog in de maak. De KNKB zal komende week, na Koningsdag gaan kijken hoe de aangekondigde (versoepelde) maatregelen en het sportprotocol nageleefd en praktisch ingevuld kunnen worden zodat kaatsen (voor jeugd) weer (gedeeltelijk) mogelijk is. 

Klik hier voor de bijgewerkte versie van de FAQ (Frequently Asked Questions).
Klik hier voor het door NOC*NSF opgestelde sportprotocol.

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers