contact zoeken wedstrijden

'n Boppeslach! Muta Sport blijft kledingpartner van de KNKB

’n Boppeslach!

Muta Sport, gevestigd te Leeuwarden, is al sinds jaar en dag de trotse kledingpartner van de KNKB.
 
Wij zijn dan ook zeer verheugd met het feit dat er afgelopen zomer een verlenging heeft plaatsgevonden en de relatie tussen Muta en de KNKB kan worden gecontinueerd.
 
Jouke Tuinstra, directeur van Muta Sport:
‘Naast het verzorgen van de kleding voor alle kaatsers, kaatsters en betrokkenen die aangesloten zijn bij de KNKB, zijn we ook nauw betrokken bij deze mooie Friese sport en de promotie daarvan’.

Naast de kaatsers en kaatsters die op de hoofdklasse en eerste klasse actief zijn, verzorgt Muta ook de kleding voor de A-klasse in de jeugdcategorieën.
Als partner zijn ze ook betrokken bij het schoolkaatsen: een programma waarmee we het jeugdkaatsen promoten. Muta levert uiteraard de shirtjes.
Ook TeamNL draagt Muta-kleding, net als alle trainers/opleiders, verenigingsondersteuners en masseurs van de KNKB.

Het samenwerken met de mensen van Muta is erg goed te noemen: afspraak is afspraak. Ze denken graag met je mee en staan altijd voor je klaar, ook als we een ‘onmogelijke’ vraag hebben.

Mocht je persoonlijk of als vereniging kleding nodig hebben, voor nu, voor een volgend seizoen of voor een andere gelegenheid: bij Muta ben je aan het juiste adres!
Voor meer informatie: neem eens een kijkje op hun website of bel 058 - 266 03 15.

Contractondertekening Muta juli 2019
Contractondertekening Muta juli 2019

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers