contact zoeken wedstrijden

ViaData Automatisering nieuwe Suppliër van de KNKB

ViaData Automatisering nieuwe Suppliër van de KNKB
 
Goed nieuws!

Eind mei waren wij te gast bij onze sponsor ViaData Automatisering in de ViaData Toren te Spannenburg. Hier werd namelijk een 3-jarige overeenkomst door beide partijen ondertekend. Wij zijn erg trots dat wij een intensievere samenwerking met ViaData zijn aangegaan, waar beide partijen voordeel uit halen.
Met het contract wordt de bestaande relatie en overeenkomst verder uitgebreid en gaat ViaData als Suppliër-sponsor van de KNKB verder.

Al jaren verzorgt ViaData de ICT-infrastructuur van de KNKB en vanaf heden maakt de KNKB gebruik van de ViaData OmniCloud, dit is een nieuwe generatie cloudomgeving die door het IT-bedrijf zelf is gebouwd. Het mooie Friese bedrijf te Heerenveen draagt de kaatssport een warm hart toe middels haar sponsorschap.

Voor het tekenmoment was geen betere locatie denkbaar dan de ViaData Toren, het veiligste datacenter van Fryslân. Vanuit daar wordt de nieuwe cloudomgeving gehost. Voor klanten van ViaData betekent dit dat alle data zowel hoog, droog als dichtbij staat.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf bij ViaData over de OmniCloud, dan klikt u hier. U kunt ook terecht op www.viadata.nl of via  0513 619 350.

IMG_7981

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers