contact zoeken wedstrijden

Upgrade en verlenging Fritom Holding B.V.

Goed nieuws!

Gisteren is de sponsorovereenkomst getekend tussen Fritom Holding BV, een prachtig familiebedrijf in Bolsward, en de KNKB. Fritom is vanaf dit jaar minimaal 3 jaar Suppliër van de KNKB, met de focus op het schoolkaatsen en het wallball.

Fritom, voorheen alleen sponsor van het schoolkaatsen, is ook zeer positief over alle ontwikkelingen rondom het wallball.  
Mensenmens Reinder Beuving, directeur Bedrijfsvoering, vindt beide disciplines zeer belangrijk.  ‘Jonge mensen zijn zo intrigerend, het begint allemaal bij de jeugd. Deze categorie moet je enthousiasmeren en activeren’.

Fritom is er trots op om op deze wijze het kaatsen te ondersteunen. Dat vindt niet alleen Reinder, maar ook Jelle Breeuwsma, algemeen directeur van Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom.

De Fritom Group bestaat uit acht, nauw met elkaar samenwerkende, innovatieve logistieke dienstverleners. Als groep behoort Fritom al jaren tot de 30 grootste logistieke bedrijven in ons land. De Fritombedrijven zijn werkzaam in de marktsegmenten: liquid food, transport en distributie en warehousing. Het hoofdkantoor van Fritom is gevestigd te Bolsward. Daarnaast zijn er vestigingen in: Enter, Rotterdam, Veendam, Emmen, Schiphol-Rijk, Uden, Zwolle, Heeg en Deventer.

Voor meer informatie over Fritom: www.fritom.nl
 

fritom_logo
Fritom - contractondertekening 10 april 2019

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers