contact zoeken wedstrijden

Nieuwe hoofdsponsor voor TeamNL

Foto: Henk Bootsma
Video: KNKB Media

Wirdum -  Hotel Eetcafé Duhoux was woensdag de plek waar de parturen van het seizoen 2019 de gelegenheid kregen zich te presenteren. Belangrijker echter was de ondertekening van het contract met de nieuwe hoofdsponsor van TeamNL. Lume Paulusma ondertekende het contract als eigenaar van Speedbooks rapportage software en dat gebeurde live. Daarna mocht Habtamu Emke de Hoop bewijzen dat hij ook op het gebied van presentatie een natuurtalent was die vrij gemakkelijk aansluiting vond bij de kaatsers die aanwezig waren om zich als partuur te presenteren.
 
Gastspreker Gerben Okkinga maakte als ondernemer een vergelijking tussen kaatsen en ondernemen. De eigenaar van Okkinga Communicatie is natuurlijk een begrip in de kaatswereld met een PC winnende vader Gerrit en een PC winnende broer Johan. Zelf stond Gerben Okkinga jaren in de belangstelling omdat hij als natuurtalent uitgerekend die PC niet wist te winnen.
 
Of de geringe animo van de hoofdklassers voor de eerste partij van het seizoen volgens een nieuw concept in Holwerd nu te maken heeft met de formule van kaatsteams bleef onduidelijk. Wellicht heeft het ook te maken met het begrip te weinig. Er zijn geen punten te verdienen, misschien te weinig prijzengeld en daardoor te weinig eer.

Samenvatting partuur presentatie

DSC_9705
DSC_9734
DSC_9766

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers