contact zoeken wedstrijden

Jubileum-ledenwedstrijd Vereniging van Kaatsers

De Vereniging van Kaatsers opent ook nu weer het veldseizoen met de traditionele kaatswedstrijd voor de leden van de vereniging. Dit keer is dat een hele bijzondere wedstrijd omdat het dit jaar 100 jaar geleden is dat de Vereniging van Kaatsers werd opgericht. Er is dus een jubileum ledenwedstrijd en daarom kunnen de deelnemers dit keer niet alleen even lekker kaatsen, maar daarnaast ook genieten van speciaal voor deze gelegenheid georganiseerde extraatjes met onder andere live muziek. 

De jubileum ledenwedstrijd vindt plaats op zaterdag 20 april. Er wordt ook dit jaar gekaatst op het fraai ge­legen kaatsveld van Menaam. De aanvang is 10.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Leendert van Wieren. Vanwege het bijzondere karakter van deze wedstrijd en de ge­noemde extraatjes bedraagt de inleg dit keer 7 euro per persoon.   
Opgave voor deze wedstrijd is mogelijk tot uiterlijk donderdag 18 april, 19.00 uur, bij bestuurslid Jan Volbeda, dit bij voorkeur op zijn e-mail adres janvolbeda48@gmail.com. Lukt mailen niet, dan kan opgave ook telefonisch gebeuren en wel op telefoon nummer  0517-851563 of 06-29102279.

Nog geen lid, maar wel zin om mee te doen? Geen probleem, meld je dan tegelijkertijd aan als nieuw lid van de vereniging en als deelnemer aan deze wedstrijd. Om de hoogte van de contributie hoef je het niet te laten, want die bedraagt slechts € 4,50 per jaar.

Wij hopen dit jaar extra veel deelnemers in Menaam te mogen be­groeten!
En…..kom wel graag op tijd!!!

Namens het bestuur van de Vereniging van Kaatsers, Jan Volbeda

VVK-partij prijswinnaars 2018
VVK-partij prijswinnaars 2018

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers