contact zoeken wedstrijden

Van supplier naar businesspartner: Langhenkel detachering, opleiding en training

Blij en trots kunnen wij u mededelen dat de Langhenkel Groep uit Zwolle zich aan de KNKB heeft verbonden als businesspartner. Dit voor de duur van 3 jaar.
 
Langhenkel is waarschijnlijk al bij u bekend, aangezien dit bedrijf de afgelopen jaren al aan de KNKB verbonden was als sponsor voor onder andere het schoolkaatsen en het Langhenkel vf klassement.
 
Langhenkel wil graag nog meer naamsbekendheid genereren en heeft middels een upgrade ervoor gekozen om o.a. zichtbaar te zijn op de scheidsrechterkleding.
 
Langhenkel een bron van talent
Al bijna 30 jaar detacheert De Langhenkel Groep medewerkers bij overheden, woningcorporaties  en in de zorg. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Zwolle, Rosmalen en Gouda.
We richten ons op de volgende vakgebieden:
•             Omgevingsrecht, milieu, bouw- en grondzaken
•             bedrijfsvoering en civiel
•             werk en inkomen
•             maatschappelijke ondersteuning en zorg
•             wonen
•             bewindvoering
 
Maatwerk door heel Nederland
Onze detacheringskrachten werken in heel Nederland en zijn bij ons in vaste dienst. We bieden daarbij op maat gesneden oplossingen, die aansluiten op de realiteit van de dag en de ambities van de toekomst. Wij zorgen ervoor dat het werk wordt gedaan en dat het goed wordt gedaan.
 
Een schil van freelance experts
Naast onze bijna 350 medewerkers in vaste dienst, bevindt zich rond De Langhenkel Groep een schil van circa 500 freelancers. Het betreft hier hooggekwalificeerde experts, zoals juristen, planologen, handhavers en vergunningverleners, medewerkers vastgoed /grondzaken, financieel specialisten, beleidsadviseurs, interim managers, projectleiders, psychiaters, communicatieadviseurs en organisatieadviseurs.
 
Onze opdrachtgevers
Onze medewerkers adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers graag. Onze marktpartijen zijn gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten, woningcorporaties, verzekeraars en zorginstellingen.
 
Opleidingen
De opleidingstak van De Langhenkel Groep verzorgt naast onze interne opleidingen ook meerdere cursussen of trainingen per dag aan externe partijen. Op deze manier bedienen we jaarlijks meer dan 5000 cursisten met ons praktijkgerichte aanbod. De training kan in Zwolle of Rosmalen worden gegeven of bij u op locatie.
 
Vakliteratuur en tools
De Langhenkel Groep geeft een aantal toonaangevende handboeken uit. Daarnaast staan we bekend voor het aanbieden van gratis praktijktools aan iedereen die daarvoor belangstelling heeft.
 
 
Sponsoring
Sponsoren doet De Langhenkel Groep omdat wij ook buiten ons werk willen bijdragen aan ontwikkeling. Want niet alleen op de werkvloer, ook in de sport, het verenigingsleven en de culturele sector moeten mogelijkheden zijn voor ontplooiing. Daar dragen wij graag aan bij.
 
Meer weten over De Langhenkel Groep? www.langhenkel.nl
 

Langhenkel_logo

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers