contact zoeken wedstrijden

Spectaculaire Keatswike van 19 t/m 26 mei in Franeker

Let op: 19 mei stremming rotonde N384/ afslag Franeker

Rondom het pinksterweekend worden er in Franeker maar liefst 2 Nederlandse Kampioenschappen gespeeld. Naast deze 2 wedstrijden is er nog een 55+ wedstrijd en als klapper op de vuurpijl is er nog de inmiddels fameuze Zachtebal PC.
 
Op 19 mei om 10.00 uur is het Juwelier Kramer Nederlands Kampioenschap voor junioren. Voor het eerst in jaren is deze partij weer terug in Franker, daar waar de partij volgens velen hoort te worden gespeeld. Houd er rekening mee dat de rotonde op de N384, na afslag Franeker (A31) zaterdag 19 mei is afgesloten. Verkeer vanuit Leeuwarden en vanuit Dongjum/Tzummarum ondervindt hier hinder van. Ook verkeer dat vanuit Franeker de A31 op wil naar Harlingen heeft hier hinder van. Een omleidingsroute staat aangegeven. De omleidingsroute loopt via Harlingen/Midlum (vanuit Harlingen kunt u Franeker dus regulier bereiken). Komt u vanuit Leeuwarden? Dan kunt u het beste de afslag bij Dronryp nemen.

Twee dagen later is het op 21 mei om 9.00 uur de beurt aan de Senioren. Het Eresdé Nederlands Kampioenschap senioren werd vorig jaar voor het eerst sinds jaren weer gespeeld op ’t Sjûkelân. Hopelijk wordt het net als vorig jaar een dag vol sfeer, veel publiek en mooie partijen.

Op 23 mei staat er om 10.00 uur een 55+ wedstrijd op het programma. De oude coryfeeën van weleer staan altijd garant voor veel strijd, maar ook voor veel kameraadschap, sfeer en humor.

Als afsluiter van de Keatswike is er op 26 mei nog de Zachtebal PC. Met het maximaal aantal van 64 parturen wordt vanaf 9.00 uur gestreden om Renze Prins Wisselbokaal. Wie wordt na Daniël Iseger de nieuwe koning van de Zachtebal PC?
 Alle 4 wedstrijden zijn meer dan de moeite waard om eens te bezoeken. Om de kosten hoeft u het niet te laten. De entree is gratis.

Kaatsweek Franeker met sponsoren

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers