contact zoeken wedstrijden

Het Kollumer bedrijf Weed Free Service Nederland verbindt zich als bordsponsor aan de KNKB

Afgelopen woensdag werd de overeenkomst getekend door eigenaar Harry Kloosterman. Weed Free Service Nederland bestrijdt op milieuvriendelijke wijze agressief groeiende planten als de reuzenberenklauw en de Japanse duizendknoop. Het bedrijf heeft opdrachtgevers door heel Nederland en de rest van Europa. Binnen de provinciegrenzen werkt Weed Free Service Nederland o.a. voor de provincie Friesland, Staatsbosbeheer, It Fryske Gea en verschillende gemeentes. Ook de nieuwe gemeente Waadhoeke maakt gebruik van de diensten van Weed Free Service Nederland.
Ondanks dat de zogenaamde “Friese Wouden” niet als traditioneel kaatsgebied bekend staat wil Harry graag wat terug doen voor het achterland van zijn klanten. “Daarnaast is het kaatsen een prachtige sport waar wij ons als Fries bedrijf graag aan conformeren” aldus de nieuwbakken sponsor. In het verleden  is Harry nog  kaatsend lid geweest van kaatsvereniging “ Het Plein”.

Wij zijn als KNKB trots dat we dit unieke bedrijf mogen toevoegen aan onze sponsorgroep en hopen op een plezierige en succesvolle samenwerking.

Weed Free Service Auto
Weed Free Service auto en logo

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers