contact zoeken wedstrijden

Kaderlid Sieb Vegter Lid in de Orde van Oranje Nassau

Op donderdag 16 november 2017 ontving Sieb Vegter uit Kollumerpomp een Koninklijke Onderscheiding. Sieb is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.  Zij kreeg de Koninklijke versierselen uit handen van burgemeester Bearn Bilker van de gemeente Kollumerland c.a.

Sieb Vegter is sinds 2000 lid van de technische commissie van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond. Zij fungeerde als coördinator en geeft advies aan leden van het hoofdbestuur en medewerkers van het bondsbureau. Vanaf  2005 tot 2015 was Sieb voorzitter van de Kaatsvereniging De Trochsetters te Ee.

Naast het vrijwilligerswerk binnen het kaatsen was Sieb ook actief voor het schaatsen. De gemeente Kollumerland schrijft hierover in haar persbericht het volgende: "Van 1977 tot 2017 was mevrouw Vegter vrijwilliger bij het IJsstadion Thialf te Heerenveen. Zij fungeerde o.a. als jurylid en nationaal scheidsrechter bij diverse trainingswedstrijden en topteams van de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond. Van 2011 tot  2017 was mevrouw bestuurslid van de Bond van IJsclubs, Gewest Fryslân van de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond."

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers