contact zoeken wedstrijden

Menaam wint dorpencompetitie Wallball!

Afgelopen zomer is er voor het eerst een dorpencompetitie Wallball op buitenmuren in Friesland georganiseerd. De werkgroep Wallball van de KNKB ontving zes dorpen die mee wilden doen aan dit nieuwe initiatief: Sint Annaparochie, Sexbierum, Kimswerd, Menaam, Witmarsum en Berltsum. Ieder dorp  vormde een team dat ten minste uit twee muurkaatsers bestond. Per avond zijn er diverse partijen gespeeld: dubbel- en/of enkelwedstrijden, vaak in onderling overleg. Plezier staat voorop, gezellig een balletje slaan, lol maken, nog even napraten en weer naar huis.  Na vijf speelrondes is Menaam de winnaar geworden. Miranda en Siemen Scheffer: gefeliciteerd!

Tijdens het Langeberg  Dutch Open Wall Ball in de Trije in Franeker in het weekend van 11 en 12 november 2017 worden Miranda en Siemen Scheffer gehuldigd.

De deelnemers aan de dorpencompetitie waren na afloop zeer enthousiast en hebben genoten van de mooie muurkaatsmomenten. Deze opzet krijgt volgend jaar een vervolg en wordt mogelijk uitgebreid naar de jeugdcategorie. Op dit moment wordt nagedacht om in januari/februari nog een ronde dorpencompetitie in de zaal te organiseren.
 

Dorpencompetitie - Menaam Kimswerd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers