contact zoeken wedstrijden

De kip of het ei

Een eeuwenoude vraag die nog steeds actueel is. Ook voor ons, al is het in iets andere vorm: “Moeten we eerst meer partuur krijgen om meer publiek te trekken of moeten we eerst meer toeschouwers hebben om meer kaatsers op het veld te krijgen?”. 

Wedstrijd: De Van Aisma Kaatsdagen – OKK Beetgum
Datum: Zaterdag 26 augustus 2017
Soort: Heren Hoofdklasse Afdeling onbeperkt


“De kip of het ei”

Een eeuwenoude vraag die nog steeds actueel is. Ook voor ons, al is het in iets andere vorm: “Moeten we eerst meer partuur krijgen om meer publiek te trekken of moeten we eerst meer toeschouwers hebben om meer kaatsers op het veld te krijgen?”. Het antwoord hierop moeten we verschuldigd blijven. Dus zetten we in op beide.
Zowel voor de kaatsers als voor het publiek vallen er deze dag prachtige prijzen te winnen. De prijswinnende parturen gaan naar huis met een goed gevulde envelop. Het koningspartuur ontvangt als bekroning op de zege een mooie wisseltrofee: de Johannes Hartman Wandelbal.

Voor het publiek is er dit jaar een grote verloting.

Maar er is meer, want “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”. Alweer een oude bekende, die u vast zult treffen deze dag. Echter, soms is het tijd voor verandering, tijd voor iets nieuws. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst een braderie met een veelzijdig aanbod. Vergeet daar niet de stand van OKK aan te doen; daar krijgt u een bon voor een gratis kopje koffie op het kaatsveld.

Nieuw is ook dat de entree gratis is. Zo hopen we een ieder die iets, maar misschien zelfs niets met kaatsen heeft, te kunnen laten genieten van onze mooie sport.
Op deze manier willen we er voor de kaatsers én het publiek een fantastische dag van maken.

We zien u/jou dan ook graag op zaterdag 26 augustus of één van de andere Van Aisma Kaatsdagen!
 

Logo_OKK

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers