Vacature directeur (m/v) - KNKB
contact zoeken wedstrijden

Vacature directeur (m/v)

De KNKB is op zoek naar een opvolger voor Geert Faber.

knkb-oranjewoud

De KNKB zoekt een enthousiaste directeur m/v
 
De kaatssport levert een belangrijke bijdrage aan de sociale binding en betrokkenheid in alle Friese stedelijke en plattelandskernen en het behoud van de Friese cultuur en tradities. Kernwaarden zijn daarbij onder meer ‘grutsk’ en ‘ferbinend’. De Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) telt op dit moment 114 verenigingen en 12 federaties, heeft 11.000 leden en 175 kaderleden. Ter uitvoering van haar missie en visie is de KNKB op zoek naar een enthousiaste en ondernemende directeur. Gezocht wordt een directeur met affiniteit voor de kaatssport, een ‘hands-on’-mentaliteit en een coachende leiderschapsstijl. Het betreft een fulltime functie.   
 
De directeur geeft leiding aan de medewerkers van het bondsbureau en de verdere uitvoeringsorganisatie en is eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde beleid. Hij/zij bevordert de onderlinge samenwerking en is daarmee de spil tussen verenigingen, kader, kaatsers en andere belanghebbenden van de bond. De KNKB staat aan de vooravond van vernieuwingen om aan de wensen van de sporter/vereniging in deze huidige tijd te voldoen. Hierbij worden innoverende kwaliteiten van de directeur verwacht.
 
Voor meer informatie over de functie en de volledige functiebeschrijving met competenties kunt u contact opnemen met de huidige directeur dhr. G. Faber, via 0517-745102. Sollicitatiebrieven met cv kunnen t/m 21 augustus 2017 worden verstuurd naar g.faber@knkb.nl t.a.v. bestuursvoorzitter dhr. W. Sinnema. De gesprekken worden eind augustus gepland. Gestreefd wordt de functie per 1 januari 2018 in te vullen.  
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers