contact zoeken wedstrijden

Even voorstellen!

Rianne Bosma-Tanghe is sinds 1 mei actief op het bondsbureau als commercieel manager. Via deze weg stelt zij zich aan u voor.

Hallo!
 
Op 1 mei ben ik, Rianne Bosma-Tanghe, fris en enthousiast begonnen bij de KNKB als Commercieel manager en hierbij neem ik graag de gelegenheid om mezelf even kort te introduceren.
 
Geboren in de mooie Kaatsstad Franeker, getogen in Tzummarum en sinds 2009 woon ik samen met mijn partner in Franeker. Sinds juni 2015 zijn wij trotse ouders geworden van een zoon: Jort.
 
In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Leisure Management te Stenden Hogeschool Leeuwarden. Tussen 2010 en nu heb ik verschillende werkzaamheden verricht in verschillende  organisaties, waaronder Marketing en Sales bij Flexoplast in Harlingen, Projectmanager bij het WTC Expo in Leeuwarden en mijn vorige werkgever was Huhtamaki Nederland te Franeker. Hier was ik werkzaam als Account manager in de afgelopen 3 jaar.
 
Nu ben ik aan zet bij de KNKB en ik heb er zin in!
Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging en wil graag mijn steentje bijdragen aan de KNKB en alles wat daarbij komt kijken.
 
Tot horens/ziens!
 

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers