contact zoeken wedstrijden

Komend weekend: Foodtrucks, livemuziek en natuurlijk kaatsen!

Zaterdag 17 en zondag 18 juni wordt een deel van sportpark Nijlân omgetoverd tot een gezellige kaatsarena. Reden hiervoor is het 120-jarig jubileum van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond. Natuurlijk staat dit weekend in het teken van kaatsen, maar er is meer dan alleen kaatsen!

Het 120-jarig jubileum van de KNKB moet natuurlijk groots gevierd worden. Naast de kaatswedstrijden voor jong en oud, zijn er diverse activiteiten op het middenterrein, waar een sfeervolle arena wordt gecreëerd. Er komt een grote tent met terras, muziek, sponsorarea, diverse foodtrucks en er worden verschillende kaatsactiviteiten georganiseerd. Op zaterdag wordt de muziek verzorgd door Bruno Rummler en Jan Hospes, zondag is DJ Quickfinger aanwezig om er een groot feest van te maken.

Op zaterdag zijn er wedstrijden voor junioren en senioren, zondag komt de jeugd in actie. In totaal zijn er zo’n 600 kaatsers actief in dit jubileumweekend.

Nog geen plannen voor het weekend? Kom met familie, vrienden en vriendinnen naar Sportpark Nijlân aan de Middelzeelaan in Leeuwarden voor een gezellig jubileumweekend.

Tot dan!

Wil je nog een steentje bijdragen aan de organisatie? Vrijwilligers zijn voor beide dagen nog meer dan welkom! Meer informatie kun je opvragen door te mailen naar info@knkb.nl.
 

Jubileumwedstrijd 2.0

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers