contact zoeken wedstrijden

Vertrek Nicole

Nicole Adema-Houthuyse, onze commercieel manager, gaat de KNKB verlaten.

Bedankt!
 
Langs deze weg wil ik laten weten dat ik de KNKB per 1 februari ga verlaten. Mijn vertrek is met gemengde gevoelens, toch heb ik besloten te gaan. Ik kreeg zo’n mooi aanbod en kon de baan, die nu op mijn pad kwam, niet laten liggen. Ik ga terug naar de bouw, terug naar het ontwerpen en verkopen van huizen, mijn vakgebied en daar waar ik ook vandaan kom. 
 
In deze afgelopen drie jaar heb ik veel opgebouwd in de kaatswereld. Het werk bij de KNKB heeft mij verrijkt, ik heb zoveel nieuwe en leuke mensen leren kennen, zoveel geleerd over de sport en zoveel bereikt! Ik ga dit zeker missen!
 
We treffen elkaar vast en zeker nog eens en ik zal mijn neus zo nu en dan nog wel eens laten zien op de velden, want het kaatsen en alles eromheen hebben inmiddels ook mijn hart geraakt.
Ik hoop dat mijn opvolger(ster) net zoveel waardering krijgt als ik van jullie, de directeur, mijn collega’s, Jan van Erve en de Club van 10 heb gekregen. Zonder dit vertrouwen en deze steun hadden Jan van Erve en ik de KNKB de afgelopen 3 jaar niet zo’n positieve wending rondom de sponsoring van de kaatssport kunnen geven.
 
Bedankt daarvoor! 
 
Groet Nicole

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers