contact zoeken wedstrijden

Verrassende overwinning voor Hempenius, Van der Graaf en Krol

Nicole Hempenius, Leonie van der Graaf een Louise Krol wonnen vandaag verrassend de dames hoofdklasse door elkaar loten wedstrijd in Ee.

In de finale werd het sterkte geachte partuur van Nellie Steenstra, Sjoukje Visser en Manon Scheepstra met 5-1 6-4 verslagen. Het was voor Nicole Hempenius een topweekend na de winst in Bolsward op vrijdagavond. Bovendien werd ze in Ee gekozen tot Koningin van de partij.

Voor Louise Krol was het de eerste overwinning bij de dames hoofdklasse. Uiteraard was het bijzonder dat dit in haar woonplaats gebeurde. Louise Krol is nog laatste jaars meisje 14-16 jaar.

Het trio Hempenius werd in de finale geholpen door Steenstra c.s. Nellie en Manon konden de juiste richting niet vinden naar het perk. Nicole en Louise hadden het vizier wel recht vooruit. Met de fantastische ondersteuning van de ervaren Leonie van der Graaf kwamen de kransen om de nek van deze dames.

De derde prijs was in Ee voor Elly Hofman, Anke Winkel en Wiljo Sijbrandij. In de strijd om derde prijs won dit trio van Rianne Vellinga, Feikje Bouwhuis en Fenna Zeinstra.


Luister naar Nicole Hempenius

IMGP0041 (800x532)
IMGP0098 (800x764)
IMGP0088 (800x736)
IMGP0084 (800x654)

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers