contact zoeken wedstrijden

AUDIO: Miranda Scheffer pakt titel op eerste French Open

Vierde plaats voor Beckers in het enkelspel en brons voor Scheffer en Beckers in het dubbelspel
Miranda Scheffer uit Menaam heeft opnieuw een titel aan haar palmares toegevoegd. Zij versloeg het afgelopen weekend in Valanciennes in Frankrijk in de halve finale voor de eerste French Open de sterke nummer 1 geplaatste Amerikaanse Yolanda Monroe (vijfde op de wereldranglijst) met een stand van 21-17 (high level nivo).

Luister naar Miranda Scheffer

In de finale moest de nummer 2 geplaatste Amerikaanse Veronica Watson Figuerea met 21-12 genoegen nemen met de tweede plaats. Marike Beckers eindigde in het enkelspel op de vierde plaats.
In het dubbelspel kwamen Miranda Scheffer en Marike Beckers niet verder dan een derde plaats. Yolanda Monroe en Veronica Watson Figuerea zegevierden van het Engelse team Tessa Mills en Kathleen Briedenhann.
Kees van der Schoot bracht het tot de kwartfinale en Alard Hoekstra werd voor de kwart finale uitgeschakeld. In de dubbel kwamen Van der Schoot en Hoekstra tot de kwartfinale.
De Amerikaan Michael Kenny Ngai won in het enkelspel tegen William pollanco met 21-20. In de heren dubbel was het Amerikaanse duo William Pollanco en Vlad Klym te sterk voor het Belgische koppel Sebastien Potiez en Guillaume Dumoulin.

miranda1

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers