contact zoeken wedstrijden

Vrijwilligers gezocht!!

De KNKB heeft een 35-tal commissies en werkgroepen. Elk jaar zijn er wisselingen en ook elk jaar stoppen kaderleden. De KNKB wil nu ook op deze manier vrijwilligers zoeken, mensen die vrije tijd in onze kaatssport willen steken.

Zijn er kaatsliefhebbers die op basis van reiskostenvergoeding wel iets willen doen voor de KNKB? Bij de werkgroep wantencontrole wordt dringend om controleurs gezocht. De nieuwe handschoen is qua controle verbeterd en om een eerlijke competitie te kunnen houden zijn er nog een aantal controleurs nodig.

Maar bijvoorbeeld in de Beroepscommissie en in de werkgroepen Scheidsrechters, Rapporteurs, One Wall Handball en Lotingen worden eveneens vrijwilligers gezocht.

Ook is er wel werk voor trainers om Schoolkaatsprojecten uit te voeren, acquisiteurs van advertenties en algemene administratie op het Bondsbureau. Dit laatste kan soms ook wel thuis worden gedaan.

De KNKB is hard bezig vernieuwingen aan te brengen maar heeft behoefte om naast die werkzaamheden over meer vrijwilligers te kunnen beschikken bij de vele operationele werkzaamheden.

Wilt u iets doen? Of kent u mensen die daartoe bereid zijn? De KNKB staat en valt met de inzet van vrijwilligers. Reacties/informatie graag naar het Bondsbureau, bij G. Faber 0513-672242 of via .

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers