contact zoeken wedstrijden

Kaatsen op nationale TV!

Vanaf zondag 12 oktober zullen enkele jongens kaatsers veranderen in BN-ers.
Er zal dan namelijk een reclamecampagne starten van ANDERE SPELEN. Een maand lang is deze campagne te zien op NPO 1, 2 en 3, SBS 6 en Nickelodeon.

Er wordt reclame gemaakt voor een groot event op 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht, met als doel kinderen in beweging te krijgen.
Voor dit event hebben ze gekozen voor 10 kleine en minder bekende sporten, zodat ze deze een groot podium kunnen bieden. Kaatsen is één van de vijf sporten uit de commercial.

Waarom de Andere Spelen?
Het doel van de Andere Spelen is om kinderen meer te laten bewegen. We activeren ze met de oproep: Doe eens wat anders! En dat benadrukken we door gezinnen uit heel Nederland te laten kennismaken met relatief onbekende sporten, zoals bossaball, frisbee, fierljeppen of onderwaterhockey. Sporten die je niet zo gauw op TV of op de Olympische Spelen ziet: Andere Spelen dus.

Event
Op 8 en 9 november 2014 trappen we de Andere Spelen af met een publieksevenement in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar kunnen kinderen en volwassenen kennismaken met 10 minder bekende sporten. Op de website asr.nl/anderespelen kunnen geïnteresseerden zich nu al inschrijven.

Speelkaart
Vanaf 9 november 2014 kunnen kinderen via asr.nl/anderespelen een gratis speelkaart aanvragen. Daarmee mogen kinderen een jaar lang een aantal andere sporten uitproberen.

Meer weten of aanmelden? Klik hier voor de website www.anderespelen.nl

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers