contact zoeken wedstrijden

Jelle Helvrich runner-up in verkiezing Penningmeester van het Jaar 2014.

Donderdag 22 mei was de bekendmaking van de winnaar en de 2e tot en met de 5e plaats van de verkiezing Penningmeester van het Jaar 2014. In een schitterende entourage, in een prachtige Ridderzaal werden de vijf peningmeesters ontvangen.

Elke penningmeester mocht twee mensen meenemen, Jelle werd vergezeld door Sandra Smeding en Pieter van der Zee, beiden ook bestuursleden van kv Eendracht.
Na de ontvangst kwamen de sponsors, organisatoren en penningmeesters van de grote sportclubs in Nederland aan het woord. Zij vertelden hoe belangrijk een goede penningmeester is voor een vereniging. Jelle werd ondertussen steeds zenuwachtiger, had de hele dag nog geen hap door zijn keel gekregen. De spanning werd langzaam opgevoerd.
Na een heerlijk voorgerecht was het tijd de vijf genomineerde penningmeesters aan het woord te laten. Jelle kreeg o.a. de vraag hoe het voor hem was om na tien jaar penningmeesterschap het stokje over te hebben gedragen, met een mooi saldo op de bankrekening, en na twee jaar teruggevraagd te worden, omdat zijn opvolger de kas ;eeg had gemaakt. Jelle antwoordde dat dat natuurlijk geen prettige terugkeer was. En dat de afgelopen jaren zeer veel van hem hadden gevraagd. Nu er eindelijk geld terugkomt, kan hij er ’s nachts weer om slapen.
Na het hoofdgerecht, was het dan eindelijk tijd voor het hoogtepunt van de verkiezing en van de avond. Anneke van Zanen, penningmeester bij het NOC/NSF, reikte de prijzen uit. Het bleek dat Jelle een prachtige tweede plaats had behaald, achter Fred Boevé van de tennisvereniging uit Zevenhuizen. Het leverde Eendracht € 1000 op voor de clubkas en € 1000 als bijdrage in de eventuele aanschaf van een kassasysteem. Een resultaat om ontzettend trots op te zijn !!
JELLE, VAN HARTE GEFELICITEERD !!

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers