contact zoeken wedstrijden

Alle categorieën Door elkaar loten verl. Ronde

2 juni 2012 11:00
Amsterdam
Categorie Alle categorieën
Soort Door elkaar loten
Vereniging AMSTERDAM
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris M. Frietema
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Geslaagde kaatsdag in Amsterdam
Op zaterdag 2 juni 2012 werd er onder ideale weersomstandigheden door Kaatsclub Amsterdam een KNKB afdelings- en door elkaar loten wedstrijd georganiseerd bij sv Parkstad op sportpark de Eendracht te Amsterdam-Geuzenveld.
Bij de afdelingswedstrijd werd gekaatst in een 2-tal poules. Winnaar van poule A werd Hilversum met de kaatsers Minze Tolsma, Jan Rense Visser en Marinus Grond. Zij mochten het in de finale opnemen tegen de winnaar van poule B, Dronten met de kaatsers Arjan Staphorsius, Liron Siderius en Ludy Limburg. Dronten bleek het meest complete partuur en won deze finale met 5-2 en 6-4. De wisselprijs, een Amsterdammertje, voor de beste kaatser van de dag, werd toegekend aan Arjen Staphorsius die met zijn gewelde opslag, juist het verschil maakte als de wedstrijd daarom vroeg.
In de kleine finale won Hank Dussen met de spelers Harmen Tjalling Holwerda, Frans de Jong en Ido de Haan met 5-2 en 6-0 van Kaatsclub Amsterdam met de spelers Hein Jaap Hilarides, Wopke Dotinga en Maurice Noorman.
Bij de door elkaar loten wedstrijd was er een eerste prijs voor Roel Westerhof uit Alkmaar, Wiebren Bergsma uit Tilburg en Sjoerd Feenstra uit Dronten. Een tweede prijs was er voor Nynke Brandsma uit Amsterdam, Stephan Hoekstra uit Vleuten en Okke Tack uit ´s Hertogenbosch.
Na de prijsuitreiking gaf een derde van deelnemende kaatsers gehoor aan uitnodiging deze kaatsdag in stijl te besluiten met een culturele rondleiding door de binnenstad van Amsterdam.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers