contact zoeken wedstrijden

Schooljongens Door elkaar loten herkansing

29 mei 2011 10:00
Grou
Categorie Schooljongens (N)
Soort Door elkaar loten
Vereniging IT WETTERLAN
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

KNKB Schooljongens B DEL te Grou

Zondag 29 mei 2011 waren maar liefst 90 Schooljongens actief in Grou. Regen, kou en wind hebben KNKB Schooljongens flink parten gespeeld. Door de harde wind viel het voor de meeste jongens niet mee de bal goed in het perk te brengen. De jongens voor in het perk hadden het hierdoor erg druk.

Onder leiding van scheidsrechter Beintema en clubscheidsrechters Jagersma en Minnema werd er door de schooljongens erg sportief gekaatst. Daarom is de SHP Bouwbedrijven wedstrijd zeer goed verlopen.

In de B klasse werden de uiteindelijke winnaars Joran Gerbranda en Jan-Sjouke Weewer, beide uit Sexbierum. In de finale kregen zij veel weerstand van Fedde Okkinga en Willem van de Beek. Het werd 4-5 en 6-6. De derde prijs ging naar Dennis Fennema en Pieter van der Ploeg. De vierde prijs ging naar Jouke Dotinga en Wessel Miedema evenals Johan Hibma en Jan Fokko Rispens.

In de verliezersronde van de B klasse waren zeer spannende partijen te zien. Regelmatig werd de partij op 5-5 en 6-6 pas beslist. De finale werd gewonnen door Wybren Postma en Lieuwe van der Werff met 5-4 en 6-4 van Jimmy Geertsma en Durk Scheen. De derde prijs ging naar Robert Broeders en Ids Poelstra.

B poule winnaarsronde:

1e prijs Joran Gerbranda en Jan-Sjouke Weewer
2e prijs Fedde Okkinga en Willem van de Beek
3e prijs Dennis Fennema en Pieter van der Ploeg
4e prijs Jouke Dotinga en Wessel Miedema
4e prijs Johan Hibma en Jan Fokko Rispens

B poule verliezersronde:

1e prijs Wybren Postma en Lieuwe van der Werff
2e prijs Jimmy Geertsma en Durk Scheen
3e prijs Robert Broeders en Ids Poelstra

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers