contact zoeken wedstrijden

Pupillenmeisjes Door elkaar loten verlafd/del

21 mei 2011 11:00
Britsum
Categorie | Pupillenmeisjes A/B
Soort Door elkaar loten
Vereniging
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Nadat de verliezende afdelingsparturen bekend waren zijn we om circa 11.00 vanmorgen begonnen aan de opstap wedstrijd voor meisjes pupillen in Britsum.
11 tweetallen kwamen op de lijst uiteindelijk.

1 partuur stak er met kop en schouders bovenuit en dat waren Andrea Kroes uit Gauw en Marije Hellinga uit Marssum, zij kregen in 4 partijen slechts 3 eersten tegen!
Marije en Andrea zijn beide uitstekende kaatsters en dat hebben ze vandaag laten zien. Andrea met haar vliegende opslag en Marije geweldig voorin en in het tussenspel beide zeer goed, geen ander partuur was tegen hen opgewassen vandaag.

In de finale troffen ze Ellen jorritsma uit Easterlittens en Leentsje Bootsma uit Peins. Deze meisjes hadden in de 2e omloop een zeer goede inhaalrace, nadat ze 4-1 waren achter gekomen. Ze wonnen uiteindelijk met 5-4 en 6-6, hadden een staand nummer en stonden zo in de finale, waarin Marije en Andrea met 5-0 en 6-2 wisten te winnen.

De 3e prijs was voor Jannica van der Ploeg uit Stiens en Hiske Zeinstra uit Peins. Hiske is een 'echte', want die kaatste op sokken! Zij verloren in de halve finale met 5-0 van de latere winnaars.

Uitslag dus:
1e prijs --> Andrea Kroes Gauw
Marije Hellinga Marssum
2e prijs --> Ellen Jorritsma Easterlittens
Leentsje Bootsma Peins
3e prijs --> Jannica van der Ploeg Stiens
Hiske Zeinstra Peins

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers