contact zoeken wedstrijden

Welpenjongens Door elkaar loten slotwedstrijd

5 september 2010 10:00
Jorwert
Categorie Welpenjongens
Soort Door elkaar loten
Vereniging HALD MOED
Scheidsrechter Clubscheidsrechter
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Zondag 5 September werd in Jorwert de slotwedstrijd voor Welpen Jongens en de Welpen meisjes gehouden.
Omdat dit een slotwedstrijd was werd er in drie verschillende omlopen gekaatst. De eerste omloop werd er in de normale samenstelling gekaatst. De tweede omloop werden de jongens gekoppeld aan een meisje. En de derde omloop werd wel in de gewone samenstelling gekaatst maar met een grotere luchtbal. Nadat alle eersten en tegeneersten waren opgeteld waren er vier winnaars bekend die elk een krans kregen omgehangen. Dit waren Wytse Yntema, Wessel van Wier, Selma van der Molen en Gabe-Jan van Popta. Vervolgens kon iedereen op volgorde van de uitslag een cadeau uitkiezen die ze die ochtend zelf hadden meegebracht als inleg voor de partij.
Tussen de omlopen door werd er door Afke Hylkema de prijzen uitgereikt voor de klassements winnaars van het afgelopen seizoen. Bij de meisjes was Amerins de Groot de winnaar gevolgd door Selma van der Molen en Jeska Terpstra. Bij de jongens was de winnaar Jens Visser gevolgd door Lars Onrust en Menno Galema.
De winnaar van de ´Gouden Prop´ (De meeste klassementspunten tussen de jongens en de meisjes) was dit jaar voor Amerins de Groot.
Een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers