contact zoeken wedstrijden

Schooljongens Door elkaar loten del B+verlr

8 augustus 2010 10:00
Heerenveen
Categorie | Schooljongens A/B
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV DE POMPEBLEDDEN
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

In Heerenveen stond de KNKB schooljongens op het programma. De wedstrijdcommissie had in de regen de dag ervoor het veld al gelegd en waren twee uur voor de wedstrijd aanwezig om het veld aan te kleden. Het weer ging wat op en neer, het grootste deel van de middag was het droog en kwam zelfs de zon nog even te voorschijn.

Bij de schooljongens wint het duo Herre de Vries, Minnertsga en Roy v.d. Berg Grou in een spannende finale met 5-5 / 6-4 van het duo Patrick Postma, Deinum en Nies Douwe Yntema, Easterein. De 3e prijs was voor het duo Jan Peter Bootsma, Itens en Joran Gerbranda, Sexbierum. Zij verloren in een spannende halve finale met 5-5 / 6-2 van de latere winnaars.

In de verliezersronde was de 1e prijs voor het duo Sybren Blanksma, Dronrijp en Sharman Daal, Grou (bijgeloot). Zij wonnen in de finale met 5-4 / 6-2 van het duo Pieter de Vries, Wommels en Gerrit Winkel, Stiens. De 3e prijs was voor het duo Tjibbe Haitsma, Sexbierum en Teun Miltenburg, Bolsward (bijgeloot). Zij verloren met 5-2 / 6-6 van de latere winnaars.

De wedstrijd werd gespeeld o.l.v. dhr. Baarsma (KNKB scheidsrechter). Dank aan de organiserende wedstrijdcommissie en het bestuur dat ook aanwezig was. Speciale vermelding voor de familie Meijer die de kransen verzorgden en ook zorgden voor een prima gelegd veld.

Meer foto's vindt u in de loop van deze week in het fotoboek op www.pompebledden.nl.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers