contact zoeken wedstrijden

Heren Hoofdklasse Vrije formatie beperkt vf

8 augustus 2010 11:00
Menaldum
Categorie Heren Hoofdklasse
Soort Vrije formatie beperkt
Vereniging VVV MENAEM
Wedstrijdsecretaris B. Iedema

Wedstrijdverslag

Gert-Anne van der Bos, Taeke Triemstra en Daniël Iseger blijven winnen. In Menaldum bonden ze de Gouden Willempartij aan de zege kar. In de finale werden Martijn Olijnsma, Hylke Bruinsma en Chris Wassenaar (invaller voor Alle Jan Anema) met 5-4 6-6 verslagen.

In de onderhoudende finale was het tot vier eersten gelijk een gelijk opgaande strijd met de opslagers Gert-Anne van der Bos en Martijn Olijnsma in de hoofdrol. Olijnsma had op 6-6 en 1-2 6-6 succes bij voorinse Taeke Triemstra die in de finale overigens een negental bovenslagen produceerde. Gert-Anne van der Bos 'scoorde' op 0-1 0-6 (zitbal), 2-2 6-2 (kwaad uitslag Chris Wassenaar) en op 5-4 6-6 (zitbal).

De weg naar de finale voor de formatie van Gert-Anne van der Bos ging via Jelte Pieter Dijkstra, Siebe Greidanus en Feiko Broersma (5-1 6-6) en Johan van der Meulen, Jacob Wassenaar en Marten Feenstra (5-4 6-2). In de halve finale hadden Van der Bos, Triemstra en Iseger een staand nummer.

Martijn Olijnsma won in de eerste omloop simpel van Marten van der Leest, Herman Sprik en Johannes Boersma (5-1 6-6). In de tweede omloop waren Dirk-Yde Sjaarde, Erik Haitsma en Gert Jan Meekma een maatje te klein 5-1 6-2. In de halve finale kwam er iets meer tegenstand van Jan Dirk de Groot, Karel Nijman en Pier Piersma. Op 5-3 6-6 wist Pier Piersma de kaatst niet te passeren.

Gert-Anne van der Bos werd net als 2009 tot koning van de partij uitgeroepen.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers