contact zoeken wedstrijden

Schooljongens Door elkaar loten A klasse del A

9 mei 2010 10:00
Arum
Categorie Schooljongens
Soort Door elkaar loten A-klasse
Vereniging WILLEM WESTRA
Wedstrijdsecretaris L. Kuipers-Landskroon
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Patrick Nauta en Hesling Seepma winnaars in Arum

Zondag waren de schooljongens te gast in Arum. Het waren prima kaatsomstandigheden, gelukkig een stuk minder koud dan de week ervoor, nauwelijks wind en naarmate de dag vorderde kwam de zon er steeds meer bij.
Bij de schooljongens was er poule-kaatsen voor de A-kaatsers.
Eén partuur won alle poulewedstrijden en de finale, die niet echt spannend te noemen was. Patrick Nauta en Hesling Seepma wonnen alles en rekenden in de finale af met Bart Reijenga en Dirjan Bouma: 3-5 en 4-6.
Aanvankelijk ging de finale gelijk op maar vanaf 2-2 namen Patrick en Hesling afstand. Ze kaatsten degelijker, maakten minder opslagfouten en wisten ook geregeld de boven te vinden.
De derde prijs ging naar Marten Pieter Bergsma en Laas Pieter van Straten die de wedstrijd om de derde prijs of niets wonnen van Mart van der Molen en Evert Pieter Tolsma: 5-3, 6-2.
Patrick Nauta kan weleens de te kloppen man worden bij de schooljongens, hij heeft een vliegende start. Vorige week won hij de startwedstrijd ook al in Berlikum en nu weer de eerste prijs. Zijn tegenstanders zijn gewaarschuwd, Patrick heeft zijn visitekaartje afgegeven.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers