contact zoeken wedstrijden

Pupillenmeisjes Door elkaar loten del+verlr

2 mei 2010 10:00
Arum
Categorie | Pupillenmeisjes A/B
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV WILLEM WESTRA
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris L. Kuipers-Landskroon
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Het werd een superspannende finale in Arum bij de pupillenmeisjes. Mintje Meinema (Dronrijp) en Aluca Bouma (Grou) moesten het opnemen tegen Louise Krol (Ee) en Anna Berber Porte (Wommels). Beide parturen stonden sterk te kaatsen en waren aan elkaar gewaagd. De meisjes lieten goed opslagwerk zien en door scherp reageren was het erg spannend met mooi tussenspel.
De strijd ging dan ook gelijk op. Het werd 4-4, Mintje en Aluca kwamen op 5-4, 6-6 maar Louise en Anna Berber gingen ook voor de winst en kwamen weer bij.
Ze gaven elkaar niets toe en dan komt het moment dat het 5-5, 6-6 staat. Aan Louise Krol de lastige taak om op te slaan, iets wat ze de hele dag prima had gedaan. En juist op dat beslissende moment, waar ze zo’n mooie opslag in gedachten had, ging het mis. Louise’s opslag zwaaide af en dat dat de overwinning naar Mintje en Aluca ging.
Toch een zeer dik verdiende tweede plaats – al was het even zuur – voor Louise en Anna Berber.
Ook dik verdiend was de derde prijs van Anne Monfils (Kimswerd) en Hiske Zeinstra (Peins). De meiden kaatsten de hele dag sterk en moesten in een spannende halve finale hun meerdere erkennen in Louise en Anna Berber: 5-4, 6-6.
De verliezersronde was minder spannnend. Martzen Deinum (Wommels) en Marije Jonker (Poppenwier) wonnen de finale van Hedwich de Boer (Wommels) en Yvonne Eisma (Tzum) 1-5 en 4-6. De derde prijs ging hier naar Jildou Felkers (Stiens) en Anna Jantje Bosma (Makkum) die de halve finale verloren van de latere winnaressen: 2-5, 2-6.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers